Vi tilbyder opsætning af ladebokse til elbil i Skive og andre omkringliggende områder. Ejer du en elbil og mangler en privat ladestander? Som professionel elinstallatør klarer vi hele installationen for dig. Har du allerede en ladestander, og ønsker en anden type eller vejlledning, kan vi også hjælpe

Få et uforpligtende tilbud

Montering af ladeboksen

Opsætning af ladeboks til elbil kræver en autoriseret elinstallatør. Skal du have installeret en ny ladeboks er det et krav at du får en autoriseret elinstallatør til at udføre opgaven. Dette skyldes at der kan være behov for at ændre på el installationerne for at ladeboksen kan fungere optimalt. Det er nemlig umuligt at vide hvilken stand din elinstallationer er i, da disse oftest er skjult. En ladeboks bruger meget strøm, og derfor er det vigtigt at alt er lavet efter de gældende regler. Det er vi eksperter I!

Vi hjælper dig med montering af ladestanderen

Har du købt din ladestander hos din bilforhandler eller et andet sted, kan du med fordel kontakte os. Vi kommer gerne forbi og sørger for at installationen og monteringen bliver udført ordentligt efter alle love og regler.

Hvilken ladeboks skal du vælge?

Der findes naturligvis mange forskellige typer ladebokse. Så hvilken bør du vælge?

Vi har nogle jeg stærkt kan anbefale da vi monterer mange hos vores kunder, hvor de ingen problemer har med ladning eller tilslutning

Kontakt mig og hør mere

Få et tilbud på opsætning af ladestander til elbil

Ønsker du at få installeret en ladeboks til dit hjem er du mere end velkommen til at kontakte os i dag på tlf. 28 29 30 57 for en snak om den perfekte ladeløsning til dig. Du kan naturligvis også skrive til os, enten via vores kontaktformular eller e-mail michael@stromogbrammer.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.