Står du og mangler en elektriker? Vi er autoriseret elinstallatør. Vi påtager os enhver opgave inden for faget og hjælper både private og erhvervskunder med alle typer af elinstallationer.

Som elektrikere går vi altid op i at levere et godt stykke håndværk og med over 15 år i branchen kan du trygt overlade enhver elopgave til os.

Få et uforpligtende tilbud

Din lokale elektriker i Skive og omegn

Vi er bosat i Skive og udføre derfor naturligvis meget af vores arbejde lokalt. Harr du brug for en elektriker i andre nærliggende områder kommer vi naturligvis også gerne.

Elektriker med over 15 års erfaring

Michael Strøm har arbejdet som elektriker i over 15 år. Ud fra mine mange år i branchen har jeg dannet mig en masse erfaringer, dette gælder både privatkunder og erhvervskunder. Jeg går meget op i kvalitet og en har en ære i at overholde vores aftaler. Du kan derfor altid regne med at arbejde fra Michael Strøm ApS udføres med et smil og højt humør til tiden.

Med så mange år i branchen har jeg lært at intet slår en tilfreds kunde. Du kan derfor altid trygt overlade enhver el opgave til os. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af arbejdet og sørger altid for at levere et slutresultat vores kunder kan være tilfredse med.

Tilfredse kunder er og bliver fundamentet for min forretning.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din næste elopgave

Har du brug for en elektriker i Skive eller andre omkringliggende områder står vi altid klar til at hjælpe. Har du en opgave til os, er vi altid ledig på tlf. 28 29 30 57 for en uforpligtende samtale om dine behov og opgavens omfang.

Passer det dig bedre at skrive en besked, har du også mulighed for at gøre det via vores kontaktformular eller direkte til michael@stromogbrammer.dk Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt med et uforpligtende tilbud.